Italiaanse ham, Serranoham, Parmaham, Spinata Romana

Proef Italië en Andalusië en eet de Serranoham, parmaham en Spinata Romana uit eigen slagerij


Echte Italiaanse ham koopt u bij rauwehammen.nl

Wij Nederlanders zijn dol op de Italiaanse keuken en krijgen daarom geen genoeg van dé Italiaanse delicatesse, Italiaanse ham. Maar wat is nu het verschil tussen parmaham, pancetta en prosciutto? Eén van de bekendste termen voor Italiaanse ham is prosciutto en veel mensen denken dat het staat voor de bekende gedroogde ham, maar dat klopt niet. De Italiaanse vertaling voor prosciutto is gewoon ‘ham‘. Als u dus in Italië prosciutto bestelt dan is de kans groot dat u gewone achterham krijgt. Parmaham daarentegen is de echte, authentieke gedroogde ham en mag alleen zo genoemd worden als het varken geboren is in de regio Parma. Daarnaast moet de ham 12 tot 15 maanden drogen en worden ingewreven met zout, waardoor de ham mild zout smaakt. Serranoham is de Spaanse variant van Parmaham, afkomstig uit Andalusië en droogt in de berglucht en wordt gepekeld met kruiden, waardoor Serranoham weer net iets anders smaakt. Een Spinata Romana is weer een aan de Toscaanse lucht gerijpte salami van mager varkensvlees. Het mooie is dat u bij www.rauwehammen.nl al deze delicatessen op een presenteerblaadje krijgt. Geïmporteerd uit alle landen en streken vindt u bij ons alleen de beste kwaliteit. Als wij buitenlandse fabrikanten selecteren, kijken we naast kwaliteit ook naar smaak en authenciteit.


Rauwe Hammen brengt Parmaham, Spinata Romana, Serranoham en andere Italiaanse ham naar uw huis

Geniet van het Mediterrane leven met Italiaanse ham, zoals Parmaham, Spinata Romana en  Serranoham. Al deze  producten zijn zo bijzonder omdat ze gemaakt worden zonder kunstmatige toevoegingen. De eigen smaak van de ham en salami is zo bijzonder en smaakvol dat u verder niets nodig heeft. Misschien ter aanvulling een droge, donkerrode wijn? Andere mooie producten van Rauwe Hammen online:

  • Prosciutto;
  • Belgische rauwe ham;
  • Pancetta;
  • Batalle Reserva;


Gemakkelijk en zonder problemen uw bestelling plaatsen

Voor iedere smaak en uit ieder bekend land in West-Europa bestelt u  online bij ons de rauwe hammen. Onze vakspecialisten hebben met een eigen slagerij jarenlange ervaring en kunnen u alles vertellen over de producten. Dat doen ze graag en ze zijn te bereiken via het klantenserviceformulier.