Spaanse ham, Jamon Iberico, Chorizoworst, Bresaola

Geniet van Jamon Iberico, Chorizoworst of Bresaola uit onze eigen slagerij


Bestel uitstekende kwaliteit bij rauwehammen.nl

De Spaanse keuken is absoluut een favoriet voor veel Nederlanders. En dat is geen wonder! Een traditionele Spaanse ham is namelijk met geen enkele andere ham te vergelijken. De subtiele smaak komt het beste tot zijn recht als die op kamertemperatuur wordt geserveerd. De fluweelzachte textuur en de nootachtige smaak met boterige ondertonen zorgen voor een pure smaaksensatie. De ham smelt op de tong. Of u nu een Jamon Iberico, Chorizoworst of Bresaola bestelt bij www.rauwehammen.nl: al deze heerlijke delicatessen hebben wij gewoon op voorraad. Wij importeren alle bekende landen en streken. U vindt bij ons alleen de beste kwaliteit! Rauwehammen.nl maakt een keuze uit het eten op basis van smaak en authenciteit. Onze vakspecialisten hebben in de eigen slagerij al tientallen jaren ervaring en kunnen u zodoende alles vertellen over de producten. Aarzel niet om contact met ze op te nemen.


Rauwe Hammen brengt Chorizoworst, Bresaola, Jamon Iberico en andere Spaanse ham bij u in de keuken

Ervaar ook de Spaanse manier van leven met de smaak van authentieke Spaanse ham zoals Jamon Iberico, Chorizoworst of Bresaola. Rauwehammen.nl levert enkel originele pure producten, zonder kunstmatige toevoegingen. De smaak van Spaanse ham en salami wordt door genieters omschreven als speciaal en erg smaakvol. Enkel met een heerlijk droge, rode Spaanse wijn kunt u wellicht de smaak nog iets aanscherpen. Op de website van Rauwe Hammen vindt u ook nog andere mooie producten die u online kunt bestellen, zoals:

  • Belgische rauwe ham;
  • Batalle reserva;
  • Serranoham;
  • Parmaham;
  • Spinata Romana;
  • Nagelhout.


Het goede leven met buitenlandse hammen van rauwehammen.nl. Bestel online!

Uit ieder bekend land in West-Europa bestelt u  online bij ons de rauwe hammen. Wij zijn te bereiken via ons klantenserviceformulier. Aarzel niet onze hulp in te schakelen als u vragen heeft. Wij staan voor u klaar!